30 de setembre del 2012

Premi Liebster




La Carmeta Rusquilleta  (us recomano que li feu una visita!), m'ha atorgat un premi, que serveix per donar a conèixer els blogs amb menys de 100 seguidors. 

No sabeu pas la il·lusió que em va fer obrir el blog i veure que m'havia tocat un premi!!!
Us deixo les instruccions per seguir aquesta bonica cadena de premis, que és una manera de compartir experiències:


Les regles del premi són:



  • Explicar 11 coses sobre tu
  • Respondre les 11 preguntes sobre tu
  • Triar 11 blogs i nomenar-los al post
  • Seguir a la persona que t'ha nomenat
  • Visitar tres blogs nomenats

11 coses sobre mi



  1. Sóc infermera
  2. Estic casada 
  3. Tinc un fill preciós de 4 mesos
  4. En el meu temps lliure m'agrada cuinar, mirar pel·lícules i passar estones amb els dos reis de la casa: el meu fill i el meu marit
  5. M'agrada el cinema de suspens i les pel·lícules de no pensar gaire també, és a dir, les comèdies romàntiques
  6. M'encanta la muntanya i l'olor de terra humida
  7. Em passaria hores i hores mirant el meu fill
  8. Les meves flors preferides són les margarides i les roses vermelles
  9. M'agrada l'olor a ceba sofregida
  10. Sóc fan dels karaokes, m'encanta cantar!
  11. Sóc aficionada a la fotografia
Les respostes a les 11 preguntes 


  • Com et definiries? Optimista, feliç i amb caràcter
  • Quin és el teu plat preferit? Difícil resposta, m'agrada quasi bé tot...però unes bones patates al caliu amb oli i sal!
  • Prefereixes cuinar o que et cuinin? M'agrada cuinar per als altres
  • Quines son les teves postres preferides? Un bona crema catalana
  • Si t'haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria? L'essència de vainilla
  • Quin és el millor viatge que has fet? A New York, de viatge de noces. Espectacular, és un altre món
  • Quin és el millor restaurant en què has menjat? Sóc molt dolenta per recordar noms, però ja sigui per renom i per qualitat: el Restaurant d'en Karlos Arguiñano
  • T'agrada més la carn o el peix? La carn
  • Quin és el teu formatge preferit? M'agrada qualsevol tipus de formatge.
  • Xocolata negra o amb llet? Negra, amb llet i blanca :)
  • Quin és el pitjor plat que has provat mai? No hi ha plat dolent, sinó mal cuiner ;)



Us animeu!!??






2 comentaris:

  1. Moltes gracies pel premi!!! Em fa molta ilusió!!
    Ara em toca preparar la mueva entrada al bloc.

    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  2. Ohhh!!! Moltes gràcies per pensar en nosaltres, és tot un plaer. Igual que ens hagis donat l'oportunitat de conèixer el teu bloc. Ens quedem per aquí a fer-hi una ullada.
    Petonets
    Annie i Catieu

    ResponElimina