INGREDIENTS
- 3 rovells
- 1 ou sencer
- 50 gr de sucre
- 100 gr de farina
- 3 clares
- 80 gr de sucre
- 1 sobre de llevat
- 600 ml nata montada
- cobertura de xocolata
- sucre llustre
PROCEDIMENT
- Barregem els 3 rovells i els 50gr de sucre, fins aconseguir una mescla espumosa. Aquest pas l'anomenarem blanquejar
- Apart, muntarem a punt de neu les 3 clares. Un cop muntades li afegirem els 80 gr de sucre poc a poc.
- Despés barrejarem els ous blanquejats i les clares cuidadosament, per tal de que no perdin volum. Ho farem amb moviments envolvents.
- Un cop la mescla sigui homogenia, anirem afegint la farina i el llevat tamissat.
- Ja tenim la massa feta. Preescalfem el forn a 200º, i introduim el motlle (aquest cop hem fet servir un motlle rodo alt de pirex previament enfarinat). Baixem la tª a 180º durant 20-25 min.
- Per altra banda, montarem 600 ml de nata.Quan quasi estigui montada li afegirem sucre, al nostre gust.
- Per fer la trufa, desfarem al microones una mica de xocalata de cobertura. Un cop desfeta, hi afegirem una mica de mantega per tal de refredarla i aixi poder-la barrejar amb la quantitat de nata que nosaltres vulguem.
- Un cop el pastis estigui fet, i la trufa i la nata estiguin a punt ja podem procedir a fer el montantge.
- Obrirem el pastis per la meitat i hi ficarem la trufa amb mig.
- Tanquen el pastis, i amb la trufa que ens sobre, l'untarem per sobre.
- Amb una manega pastelera i una boquilla rissada, decorarem el pastís (això ja va a gustos).
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada