INGREDIENTS
-
150gr mantega - 160gr de flocs d'avena molta
- 100gr farina
- 100gr sucre
- 50gr mel
- 50ml nata
- 200gr xocolata fondant
PROCEDIMENT
- Derretim la mantega al microones en una vol gran
- Un cop derretida li afegim el sucre i ho remenem
- Després li incorporem la farina. Ho barregem fins que quedi una pasta homogènia
- Li afegim la nata i la mel.
- Per últim li incorporem els flocs d'avena previament mòlts.
- Un cop tinguem la pasta feta (quedara enganxosa), en una bandeja de forn, la folrem amb paper sulfuritzat i hi anem fent munts de la pasta. La mida es un culleradeta de postres.
- Amb l'espatula de silicona li anem donant forma rodona.
- Ho introduim al forn preescalfat a 180º durant uns 8 minuts.
- Un cop tenim les faltes fetes i refredades, derretim el xocolata al microones.
- Untem una galeta de xocolata i la tapan amb una altre, formant com un entrepa.
son bonísssimes, millors que les d 'IKEA..... salut
ResponEliminabrando
haurem de pensar en la idea de patentar-les :)
ResponElimina