14 d’agost de 2011

Caragols a la llauna


INGREDIENTS
  • Caragols bovers
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • conyac
PROCEDIMENT
  • Col·locarem els caragols a la llauna tots mirant de cap per amunt. Els hi tirarem un bon grapat de sal. Si veiem que n'hi ha algun que surt, doncs li tirarem sal per sobre. No us preocupeu per la quantitat de sal, ja que el cargol costa molt que quedi salat.
  • Un cop tinguem fet el foc i amb flama viva, col·locarem la llauna a sobre. Es moment de ruixar-los amb un bon oli d'oliva i pebre
  • Els deixarem coure al gust del consumidor.
  • Una mica abans que acabi la cocció, els ruixarem amb conyac i els tornarem a ficar al foc.
  • Un cop fets, agafarem paper de diari humit i els taparem una estona
  • Ja estaran llestos per menjar acompanyats d'un bon allioli casolà!

Aquesta recepta es exclusiva del Brando, conegut pel seus excel·lents Caragols a la llauna

1 comentari: