25 d’abril de 2011

Mona de Pasqua


INGREDIENTS

PROCEDIMENT

  • La preparació de la trufa la tindrem feta del dia abans. Ficarem 500ml de nata per montar al foc fins que estigui apunt de bullir. Llavors li afegirem el xocolata de cobertura. Anirem remenant fins que aquest s'hagi desfet. Ho reservarem a la nevera fins al dia següent (24h)
  • Passades 24h hores montarem la mescla com si fos nata.
  • Un cop haguem obtingut la trufa, es hora de farcir el pastís.
  • Agafarem la base depastís i l'obrirem per la meitat, i l'anirem farcint amb la trufa que em montat. Un cop tinguem suficient farcit, taparem el pastis donant-li la volta, perquè així quedi més llisa la part de dalt que també la farem de trufa.


  • Un cop tinguem farit el pastí i la la capa de dalt, farem el revoltant. Necessitarem una mànega pastelera amb la boquilla que més ens agradi. Anirem fent ires amb la trufa, deixant espais entre una i altre a tot el voltant del pastís. Després amb la nata, omplirem els espais que em deixat abans. 
  • La part de dalta del pastis també la decorarem amb nata i fideus de colors i en l'últim moment i afegirem la figura de xocolata


Bon profit!

1 comentari: